Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ord om att vilja komma någonstans. Ord om att ha fastnat..


Känslan som växer...

Känslan blir starkare hela tiden. Känslan av att inte ha något kvar här. Känslan att ta första tåg till en annan stad.
Är det någon som skulle sakna mig här ?

Fast det spelar egentligen ingen roll, även om det hade kunnat kännas som jag kanske borde stannat ett tag, om det fanns någon anledning.

Men just nu fattas det bara här. Livet står still. Jag kommer inte framåt. Och ingen smeker min kind.

Jag är för trött för att låta tårar komma, jag är för trött för att bli arg, jag bara är.
Som en likgiltig zombie, blek och uttråkad...




Övriga genrer av Shamandalie
Läst 317 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-02-16 20:06



Bookmark and Share


  Vilsen Annette-hittar vägen
Lilla gumman vi skulle sakna dig! Livet är lite konstigt ibland. Likadant för alla... så vi bara är.... och väntar på nästa dag. Och det blir alltid bättre.
2009-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Shamandalie
Shamandalie