Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om ensamhet

Ja jag är ensam
jag har iallafall modet att erkänna
så kom och trampa djupa avtryck
i mina slitna hjärtats kamrar

De flesta individer är i längden obehagliga typer
precis som du
De flesta är beredda att stå ut
precis som jag

Så släpp dina vassa rakblad min vän
\"Dansa med hela kroppen!\"
Varför kämpa emot?
Du kan ändå aldrig bli den du tror dig vara.




Övriga genrer av Anna Grå
Läst 604 gånger
Publicerad 2005-10-26 12:25



Bookmark and Share


  himlens hemlighet VIP
aj den här svider...arg och uppgiven...men ändå kanske inte...dansa med hela kroppen...var hela den du ändå inte tror dig vara...hmmm...får fundera lite nu...eller mycket kanske...tack för det!
2005-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Anna Grå
Anna Grå