Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En gång grå...

Idag ska jag börja skriva igen
Det har gått en tid med bara lycka
Men igår kväll grät jag mig till sömns igen




Fri vers av Anna Grå
Läst 462 gånger
Publicerad 2006-12-12 20:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Grå
Anna Grå