Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hyllning till min gode vän Tomas (204 cm) på hans 29:e födelsedag




Godda godda - limerick


En lång man med rot i Ludvika
vars artighet aldrig ger vika
hans panna blir mör
så han tänker sig för
och bugar för dörrar tillika




Fri vers av Anna Grå
Läst 753 gånger
Publicerad 2005-12-02 11:11



Bookmark and Share


    pladask
hehe, riktigt kul!
2006-12-22

  crashdonkey
204cm? Respect...
2006-05-17

  Janjohan
!!!
2005-12-21

  sol
en extra eloge för att du överhuvudtaget nämner ludvika!
snygg för övrigt också!
2005-12-20

  Anders Bek
En kvinna ifrån Ume-orten
På poeter-punkt-s-e har gjort en
rolig dikt om en man
som sig bugar när han
ska till att gå in genom porten.
2005-12-02

  Daniel_78 VIP
klockren finish, som det skall vara
och bra flyt också

kanske "börjar buga" kunde bli något i still med "och bugar"
börjar känns som ett för långt ord, i min mun
2005-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Anna Grå
Anna Grå