Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
halvvaken omtöckad jag vaknade av vågornas brus


samtidigt jag höll

när ord stannar upp
strandsätts som på en öde ö
samlas och kryper sig närmare själens mitt

mitti tu
jag föll

samtidigt jag höll dig kvar


halvvaken
omtöckad
jag vaknade av vågornas brus

suset och surret
av obebarbetade känlsor ord
som stannat kvar
kvävda av dem


de

som alltid tror dom har sista ordet









Fri vers av onsdag
Läst 292 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-28 14:32



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Om jag skriver en kommentar här nu, har jag sista ordet då...?
2010-01-28
  > Nästa text
< Föregående

onsdag