Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
så om alla gatsten från din sida stan till min inte längre finns vet inte heller om jag minns alla stigar vägar jag farit på


Det är bra nu -du kan gå


om gatstenen tog slut
och toner tystnar


vad gör du då

om gruset krossar alla drömmar

och allt tar slut



har du räknat alla samtal nu

sträckt fram handen
tagit bladet från mun



I tystnaden nu
när toner slutat slå
jag valde gå


för vet du vad


jag överlevde
såg ljus

kände käreken finns ändå
utan dig



om du sagt kom

kom tilbaka
jag skulle stanna
tänka en stund


men tanken är sund
och jag väljer
jag stannar här

där jag är nu

där trummor slår
och hjärtat går
och går

som klockor klämtar
jag står kvar och flämtar
undrar
om bubblan ska spricka

då ljuva toner fyller
hyllar vår nyfunna kärlek

så om alla gatsten från din sida stan
till min inte längre finns
vet inte heller om jag minns
alla stigar
vägar jag farit på

om jag vill minnas
så jag tar bladet från mun
skickar ett sista ord

tack
det är bra nu

du kan gå..





Fri vers av onsdag
Läst 280 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-02 10:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En dikt med mången känslor... En stark personlighet, som lungt säger "jag vågar"... mycket bra!
Applåd:}
2010-03-02
  > Nästa text
< Föregående

onsdag