Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
för att övertala mig själv jag skriver ord efter ord att resan är slut


säg inte mera så där


du vet
alla steg
i fel riktning

ett steg fram
och i bland
och oftast
två tillbaka


jag drog det längsta strået

alla nitlotter du gav
alla löften
alla svek

när min själ stod och skrek


för att övertala mig själv
jag skriver ord efter ord
att resan är slut


och stegen stannat
alla gatsten är borta
krossat glas
på våra vägar
stigar igenvuxna

inga mera trippande på tå

jag ej aldrig mer
ner på knä för dig

alla pärlor
jag samlat runt hals
jag lät stelna i pereferin

lät nya hopp
nya drömmar fylla
hylla kärleken
precis så som den ska vara

tar tillvara på varje ynka sekund

om tiden stannar
jag vill stanna
här och nu

så släpp mig
låt mig gå

säg inte mera
stay there you are

för vet du va

jag gick
och gick
vandrade i cirklar
och fann en väg ut ändå

kan du förstå
nu
varför jag går











stanna lyssna
hör du


trummorna trummar
för min lycka
för mig

och honom


så gå
spring

kom inte hit


inte nu
inte sedan

och vänd dig inte om





Fri vers av onsdag
Läst 299 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-02 10:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

onsdag