Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
som vatten i havens oceaner vi ser på varandra


I oceanen av tystnad

vi strödde salt i sår
och valde gå

snuddar vid minnen
klarnarde blickar

hjärtan funna

och vi försvunna
där i pereferin


som vatten i havens oceaner
vi ser på varandra

kastar tankar till minnen

färgad av sorger
runt klarnade tankar
sinnen


jag lovar


du finns där


jag stannar tiden för några korta sekunder
hör tomrummen runt minnen
igenmurade portar
men fönstren som stod på glänt

och vi greppade shansen
när vi såg den


vita väggar fyller rummen
runt mig

skapande ord
som får oss att stanna
tänka

har känslan bara levt där
i skapandet
funnits där för att hålla
lögner levande



startar klockan
ser

att tiden rusat
utan dig och mig



och sanningen kommer ikapp

hur jag än förgäves
höll kappan efter vind
du är inte där i dag och smeker min kind





sprängfyllda hjärtans slag
fann kärleken på vägen
på stigarna jag lagt ut
för att du ska hitta hem

kan nu bara önska dig välgång och lycka till

vi vänder andra kinden till
och ser kärleken i ögonen
ser på den mitt emot


fyller mitt så en gång tomma hjärta
ser nu tillbaka utan smärta


har du nu då förstått
att jag gått vidare
så där
utan vidare





men ge tillbaka mitt hjärta

min mitt

lägger sidenbanden vid sidan
lindar upp din själ
och släpper dig fri

låter pärlorna förlösas
i oceanen av tystnad
och låter själen mitt drunkan mitt i den




nu är vi bara historia du och jag


förstår du då





Fri vers av onsdag
Läst 300 gånger
Publicerad 2010-03-02 11:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

onsdag