Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liknelsen



Världen är som världen

Ja, den är som en värld och den kallas: världen


Ibland behöver man bara säga ordet!

Eller tänka det. Världen.


Vad skulle världen kunna liknas vid?


Världen är bara som världen




Fri vers av Gunwale VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-01 16:51



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
världen liknar verkligen sig själv allt igenom - välfunnet
2010-02-01

  lodjuret/seglare VIP
tråkigt att här bara finns kategorier som 'bokmärkt' när man lika gärna kunde spara den i 'utmärkt'
2010-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP