Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den där stavningen är ett citat.


Maskros


majmåne
så grå vid ladgårdsdörr
en maskros




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 32 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-06-10 22:27



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Maj maj måne
någon vill lura annan till Skåne
lurad blir kanske en fåne
boken i hus kan du låne...
2024-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP