Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Citatet är från Dona Dona (Dana Dana), en sång om en kalv som leds till slakt, skriven av S. Secunda och A Zeitlin. — — 6-åringen älskar Paw Patrol, och jag sjunger Dona Dona för hennes lillebror.


Skrattande vind


-Jag vill ha att kunna flyga som min superkraft, sa sexåringen.
Hon sprang som en vind, som en yster kalv, genom ängens höga gräs.
Hon sa det flera gånger den dagen.

Du lär dig, tänkte jag.

”whoever treasures freedom / like the swallow has learned to fly”




Prosa av Gunwale VIP
Läst 46 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-06-19 13:42



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Så magiskt när ett barn fattar galoppen.
2024-06-20

  Annie b'larsson VIP
jag läste inte det finstilta. min syn har blivit så dålig. har inget att skylla på. kunde använt förstoringsglaset.
2024-06-20

  Annie b'larsson VIP
Blir glad och upplyft av texten.
Barn är så fantastiska.

Tack!
2024-06-20

  TrollTörnTrappan VIP
Spirituell text utifrån en spännande formulering..! Blir typ vad man kunde kalla substantivisering av ett infinitivverb..?
2024-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP