Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låtsas

vill säga dig
det är slut
....på låtsas
få dig och gråta
tittar på dig
och ser ledsen ut
...på låtsas
vill säga att jag aldrig älskat dig
...på låtsas
säga att jag vill ge mig av
gå vidare
....på låtsas
vill se om du hindrar mig
slår i dörren
....på låtsas
försvinner
..på låtsas
aldrig mer återkommer
...på låtsas




Fri vers av Adrian Arian
Läst 237 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-09 15:22



Bookmark and Share


  Niz
Du har sån underbar känsla för ord.
Alla har vi nog viljat göra så, låtsas.. för man vill se vad som händer.
Man vill vara säker.

Jag vill i alla fall alltid vara säker.
2010-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Adrian Arian
Adrian Arian