Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du tillhör

Du tillhör inte det land du är född i
Du tillhör inte den stad du växte i
inte ens där du var gladast eller mest ledsen
Du tillhör den plats ditt hjärta vill vara
men inte kan




Fri vers av Adrian Arian
Läst 310 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-10 00:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
vi slösar tid på vardagliga saker....

när vi istället kan strömma...
drömma...
2011-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Adrian Arian
Adrian Arian