Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter dig...

efter dig
är
hela mitt hem
i strejk
Tv:n visar inga bra program
blommorna har vissnat
kylskåpet står helt tomt
sängen vill inte ha mig där
spegeln tar inte emot mig
och visar bara
arga min
den vackra mattan
och alla de fina mönster
har bleknat
mina fönster
vill inte öppnas
dörren
känns helt förseglad
soffan har fått taggar
och går inte att sitta på
det kommer blod
från alla vattenkranar
lamporna har slocknat
klockan i hallen
har liksom
dött
mina skor
har flytt
och spegeln sa i morse
vi ses om du åter får
ett leende på dina läppar.




Fri vers av Adrian Arian
Läst 298 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-30 16:57



Bookmark and Share


  Niz
Jag älskar den
"sängen vill inte ha mig där
spegeln tar inte emot mig"

Kanonbra!
2010-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Adrian Arian
Adrian Arian