Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min känsla till dig

min känsla till dig
är ren och enkel
så underbar
jag kallar det för
kärlek
vågar säga
rakt ut
att jag helt enkelt
älskar dig
mitt hjärta
tillhör dig
den klappar
bara för dig
och bara i närheten
av dig




Fri vers av Adrian Arian
Läst 312 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-15 00:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Adrian Arian
Adrian Arian