Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är lögn!

Alla säger att
du har lämnat mig
men
det är lögn
alla säger att
jag är död
för dig
i dina ögon
men
det är bara lögn
alla säger
du har krossat mitt hjärta
men
det är bara lögn
jag ska inte vänta på dig
säger alla
men
det är bara lögn
du har inte lämnat mig
du är bara inte här...




Fri vers av Adrian Arian
Läst 319 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-15 00:48



Bookmark and Share


  queenia
även om en kvinna lämnar sin man, så kan hon älska lika passionerat fortfarande - men ibland är det nödvändigt att lämna.
2010-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Adrian Arian
Adrian Arian