Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad vet du om guds verk?

vad vet du om guds verk?
vad vet du om tidens ände?
han kanske får dig att ångra dig
vad vet du om guds verk
han kanske får dig
att vilja ha mig
att älska mig
att på tidens ände
stanna hos mig




Fri vers av Adrian Arian
Läst 241 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-09 16:06



Bookmark and Share


  pretender
Ingen vet! Bra.
2010-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Adrian Arian
Adrian Arian