Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"narrhaikus"?


OS-glimtar (i ögat...)


Längdskidåkarna
kommer aldrig längre än
tjugoåtta tum

Svenska damlaget
ligger med en skotte som
kommer att knäppas

Ishockeyfinal
inget flyt för storebror
Lönnlöv på isen




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-01 15:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Särskilt den första roar mig.
2010-03-02

  lodjuret/seglare VIP
Det viktiga när man virkar
sina egensinnliga baskrar
av frånskiljt siden
är att ställa saker på huvudet
så man själv slipper ifrån
att som ständigt upprepa
en väl så applåderad handstans
från något yngre dagar i en
sedan länge förfallen gymnastiksal
2010-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP