Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnkrog


Cassiopeja
synlig redan vid lunchtid
Hål i markisen




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-04-02 14:16



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Vilken underbart fyndig och väl sammanförtätad text... hahaha, jag ramlar nästan i stolen av skratt, varför vet jag ikke, bokmärker
2010-04-14

  Gunwale VIP
(fast nu har jag ändrat lite...)
2010-04-03

  Monika A Mirsch VIP
stilig!!!
2010-04-02

    ej medlem längre
Mycket fyndig! *applåd*
2010-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP