Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Resultat av en hungrig själs rastlöshet

Jag trodde att hunger var en fysisk känsla
Och aldrig så smärtsam
Inte trodde jag heller att hunger kunde
handla om att vilja få ut något

Åh, alla dessa ord

Ord lika värdelösa som läpparna
som formar dem
Löften lika tomma som huvudet
i vilket de blir till

Nej, sanningen är att

Lögnaktigt vatten livnär
odjur i min hjärna
I den ologiska tomheten
ekar stumma luftslag




Fri vers av Domvetingetomoss
Läst 430 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-04-04 00:17



Bookmark and Share


  sellout
och vilken sanning sen. gillar starkt!
2010-07-10

  Paulus Johannes Allaverdi
underbar!
2010-04-29

    Lengum
Man kan vara hungrig på många sätt, tyvärr.... :(
2010-04-04

  Maria T
Hoppas du snart ska kunna
fylla din rastlösa själ med
mening. Sov nu gott och
Glad Påsk
2010-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Domvetingetomoss