Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilse i dina radavstånd

Nu vet jag inte vad du håller på med

Vad du tänker med det du säger
Vad din mening är med blickarna
Vad du vill med de där kramarna
Vad det är dina läppar viskar tyst
utan att röra på sig

Jag förnekar cyniskt
svallgången inom mig
Nej, inte här, inte nu
Inte idag, inte du

Jag lär mig sakta men säkert
tyda dina svävande budskap
Kryssar mig fram genom
meningar och formuleringar

Jag kan andas så bra
utan dina mellanslag
Jo då, jag vet hur man
skiljer på varmt och kallt

Översätter radavstånd till
ja eller nej, bra eller dåligt
fel eller rätt, du och jag eller Vi
Antar hälften, chansar resten




Fri vers av Domvetingetomoss
Läst 395 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-08 01:13



Bookmark and Share


  Louise Buenafe Mistén @ CaseClosed
Så rätt så rätt, min vän. Shit vad jag känner igen mig.
2010-01-22

  Princess Charles
och precis precis så är det...
2009-07-12

  Sturesdotter
Mycket väl skildrat!
2009-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Domvetingetomoss