Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Paradoxen som fick liv

Har du hört?
Det viskas tusen ord i natt

Och tusen till

De tänder ljus i varandras ögon

Och lägger pussel i spritångorna

De delar rök som bildar moln
de sorglöst kan sväva runt på

De ragglar runt på resliga styltor
i frenetiska försök att nå himlen

Steroidstinna styltor på hal kullersten
bland alldeles för många glasflaskor
och tomburkar och Rekorderliga
är just precis vad de inte är

Det är bara att buga och bocka
för paradoxen som fick liv




Fri vers av Domvetingetomoss
Läst 386 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-12 00:42



Bookmark and Share


  Mathias.F
"Steroidstinna styltor på hal kullersten
Bland alldeles för många glasflaskor"
fan, rent ut sagt, vad jag gillar
dom två raderna.
du har ett väldigt fint språk!
2009-07-14

  Princess Charles
Ooh, skitsnyggt! Älskar speciellt början.
2009-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Domvetingetomoss