Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den jag har väntat på

Jag har väntat på dig
längtat efter dig
förberett min kropp
mitt sinne
min hjärta för dig

Som en vårstädning
har jag donat
städat mitt rum

Alla räknade dagar med dig fyller mitt känslo- cv
med mer längtan
lust
längtan och lust


jag väntar på mer av dig.

och här kommer snusket
när jag slickar i mig dig
får du ta allt av mig




Övriga genrer av lisabeth
Läst 311 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-04-11 21:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lisabeth
lisabeth