Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

passion passion

Du var min passion
passion personifierad
Äldre än dig
en läromästare att lita på
ligga intill
ta anvisningar
min älskade passion
vackra person
men du blev för bra
för mig
för din krets
inget att fastna vid
och du vet det fortfarande
farliga passion
oemotståndliga person
värmen
höst vinter vår
vår sommar
med promenader utan mål
jag gnällde på det mesta
du tog emot
stod emot
lämnad bitter utan det bästa
jag kan fortfarande knappt andas
fast i cirkelns mitt.




Övriga genrer av lisabeth
Läst 364 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-19 09:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lisabeth
lisabeth