Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att ligga med dig

Ibland är jag rädd att du ska hitta någon annan att ligga med
ibland drömmer jag att hon är finare än mig
gladare snällare klokare än mig
därför kisar jag med ögonen ibland när vi ligger med varandra
försöker liksom..
spara ett minne på något vis
det här är äkta tänker jag
så svettas han
så rör han sig, stöter och så.
Därför blundar jag på bussen till jobbet
på morgonen efter
då är minnet som färskast
och det luktar lite du om min hud




Fri vers av lisabeth
Läst 253 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-28 09:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lisabeth
lisabeth