Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Objuden gäst

Vad är du?
Varför är du här?
Jag har inte bett dig komma

Jag kniper ihop mina ögon
Önskar bort dig

Din närvaro är påtaglig
Den känns i hela min kropp
Du får mig att känna mig så liten
Så rädd

I mina tankar är jag på en bra plats
Jag har inga bekymmer
Det finns inga problem i mitt liv

Du förstör mitt inre med din närvaro
Du trycker ner mig
Säger till mig att jag inte är värd någonting

Magen krampar
Kroppen vill slå sig fri ur ditt grepp

Jag öppnar sakta mina ögonlock
Förväntar mig att du försvunnit
Du är fortfarande här

Kommer jag någonsin bli fri?




Fri vers av elva12
Läst 216 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-25 15:30



Bookmark and Share


  PPQ
en grymt bra skildring som gör att läsaren berörs och förstår
2010-04-25
  > Nästa text
< Föregående

elva12
elva12