Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomrum som inte kan fyllas

Det är tomt i min hand
och jag fyller den med cigaretter

Det är tomt i min famn
och jag fyller den med luden kärlek

Det är tomt i min säng
och jag breder ut mig

Det är tomt i mitt huvud
och jag fyller det med litteratur

Det är tomt i mitt hjärta
och jag gråter




Fri vers av elva12
Läst 262 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-03-17 15:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

elva12
elva12