Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är allt

Det enda jag bryr mig om
Är att få dig att le
Att se dina ögon gnistra
Av kärlek och lycka

Det enda jag vill
Är att du ska vilja ha mig
Se in i mina ögon med längtan
Och kyssa mig passionerat

Du är allt jag önskat mig
Du är vacker på alla sätt och vis
För bra för att vara sann
Kanske för bra för att vara min

Jag tänker kämpa och slåss
Mot alla demoner jag har
Jag tänker aldrig ge upp
Kampen för att ha dig kvar




Fri vers av elva12
Läst 312 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-03-04 11:52



Bookmark and Share


  Just Emotions
Känns så väl igen! applåder!
2014-03-04
  > Nästa text
< Föregående

elva12
elva12