Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De vi förälskat oss i är borta

Jag kände att du inte lyssnade
När jag pratade om mig
Du frågade aldrig hur jag mådde
Hur kunde jag då öppna mig för dig?

När jag närmade mig med smekningar
Svarade du med att ligga still
Inga kramar, kyssar eller blickar
Ingen antydan att bjuda till

Det gör så ont att tänka på
Hur annorlunda allt var
De vi förälskat oss i är borta
Endast kärleken finns kvar




Bunden vers (Rim) av elva12
Läst 289 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-03-18 10:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

elva12
elva12