Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Världen omkring mig är inte min

De andra diskuterar
Jag fokuserar
Lyckas inte vara koncentrerad
Tanken är ständigt ockuperad

De andra vet vad de gör
Jag bara förstör
Ord som slängs går inte in
Världen omkring mig är inte min

De andra skrattar
Åt något jag inte fattar
Jag blir så lätt förnärmad
När jag känner mig avskärmad

De andra kan inte förstå
Att för mig är alla dagar grå
Glädjen de sprider går inte in
Världen omkring mig är inte min




Fri vers av elva12
Läst 194 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-27 09:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En mycket talande rubrik.
2010-04-29

    Going for heaven
Riktigt bra, och jag känner igen mig.
Gillar den skarpt!
2010-04-27
  > Nästa text
< Föregående

elva12
elva12