Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntan. Längtan. Önskan.

Väntan ter sig evig
Du kan få den att ta slut
Med en gest eller ett ord
Blir allt som det var förut

Längtan svider inom mig
Vill slå sig fri, bryta sig ut
Känslan är outhärdlig
Behovet är akut

Önskan är innerlig
Efter äkthet och puritet
Den brinner i mitt hjärta
I all oändlighet




Fri vers av elva12
Läst 379 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-04-27 13:15



Bookmark and Share


  Jeanette
Ojoj.. den känns!
Fasiken, vad bra! Beundrar ditt sätt att skriva!
2010-04-27

  elva12
Tack, det värmer!
2010-04-27

    Going for heaven
Känner igen mig Igen.
Du är verkligen jättebra.
2010-04-27
  > Nästa text
< Föregående

elva12
elva12