Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svarta tankar slår rot

Jag gråter inombords
Skriker
Och gråter
Gör det om vartannat
Tills lugnet kommer åter

Det kryper under huden
Pirrar
Och kryper
Inget sätt är rätt
Av rastlöshet jag dryper

Klumpen krampar i magen
Växer
Och krampar
Tills den brister inom mig
Den på mitt hjärta trampar

Svarta tankar förökar sig
Slår rot
Och förökar sig
Omringar de ljusare
De är på väg att kväva mig




Fri vers av elva12
Läst 197 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-29 11:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

elva12
elva12