Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägvisaren

Visa mig vart jag ska
Hur jag ska gå för att nå

Led mig genom mörkret
Mot livets vår
Där ljum vind smeker mitt hår

Möt mig på vägen
Där den delar sig i två
Visa mig vart jag ska
Hur jag ska gå för att nå




Fri vers av elva12
Läst 191 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-29 13:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

elva12
elva12