Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam i sitt rum

Hon satt ensam i sitt rum
Förnekade omvärldens existens

Är jag inte delaktig, tänkte hon
Då kan ingenting hända

Men livet fortsatte utan henne
Utanför hennes rum

En dag klev hon ut
Och fann att allt var förändrat

Det hon känt var förlorat
De hon älskat var försvunna

Ingenting fanns längre kvar
Ingenting att leva för

Hon gick åter till sitt rum
För att förneka omvärldens existens




Fri vers av elva12
Läst 295 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-03 17:25



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Konsekvensen av att inte våga ta del, även om det gör ont.
Vid de sista två raderna, ryser jag av obehag.
Stilistiskt snyggt / angeläget ämne.
2010-05-12
  > Nästa text
< Föregående

elva12
elva12