Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söndagsmorgon i maj


I mina tankar är jag fortfarande kvar
På vägen vid våra cyklar
Slarvigt parkerade

Mitt i korsningen står vi
Klockan fem
En söndagsmorgon

En bit ifrån varandra
Innan du drar mig till dig
Kysser mig brutalt




Fri vers av elva12
Läst 286 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-09 12:09



Bookmark and Share


  Elinsomalltid
En rak och detaljerad beskrivning. Lätt att läsa med intressant innehåll. :)
2010-05-17
  > Nästa text
< Föregående

elva12
elva12