Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Surrealistisk "verklighet"


Varje morgon jag vaknar
Från en dröm till en annan

Där kaffet doftar beskt
När jag tömmer det ur kannan


Vardagen känns inte äkta
Den är surrealistisk och diffus

När solen strålar genom fönstret
Väcker den mig halvt med sitt ljus


Sommardoften därute
Associeras med välbehag

Jag vill inte förstöra det
Så den sparas till en annan dag


Den dag när jag vaknar på riktigt
Vid mina sinnens fulla bruk

När drömmen har blivit verklig
Och vårkänslor fyller min buk




Bunden vers (Rim) av elva12
Läst 232 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-19 11:16



Bookmark and Share


  pixter
"den dag när jag vaknar på riktigt" wow... (väntar också på det) nästan kusligt hur jag känner igen mig i många av dina texter... snyggt formulerad "verklighet"
2010-05-20
  > Nästa text
< Föregående

elva12
elva12