Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett andetag av hopp


Ett djupt andetag

Dränkt i en doft av sommar

Inger hopp för en kort sekund

Får mig att glömma nuet

En liten, liten stund



Långsam utandning

Drypande av ångest

Tar med det lilla hopp som finns

Skingrar det i luften

Gör att jag åter minns




Fri vers av elva12
Läst 158 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-20 06:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

elva12
elva12