Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla lyssnar men jag pratar inte


Vem ska man tala med
Om inte sin familj


Vem ska man berätta för
Som inte bekymrar sig


Vem kan man ringa närsom
Om inte sin bästa vän


Vem vill hjälpa till att bära
Som inte själv blir nedtyngd


Vem kan jag belasta?



Det finns ingen att
Tillräckligt
Lita på

Som samtidigt
Tar det
På allvar



Hade det funnits en sådan
Människa med hjärta av guld

Kunde jag inte nyttja denne
Utan att i evighet plågas av skuld




Fri vers av elva12
Läst 165 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-20 07:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

elva12
elva12