Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet är ett skämt


En lång jävla maskerad
Som alla tror är verklig

Jag klär idag ut mig till ambitiös
Och välmående student


Imorgon är det temafest
Då blir det dubbla masker




Fri vers av elva12
Läst 195 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-20 08:22



Bookmark and Share


  Ulf Popeno
Jamenvisst. Studentvärlden är Stureplans "intellektuella" version.
2010-05-20
  > Nästa text
< Föregående

elva12
elva12