Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två olyckliga vänner


Två olyckliga vänner diskuterade livet på ett café

De var eniga om att det de lever inte är livet

De drack ett par öl och fantiserade om att resa

Till en varm plats för att arbeta och leva livet

De glömde dock att ta med en sak i beräkningen

Deras ickeliv väntar på dem när de återvänder hem





Prosa av elva12
Läst 203 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-23 12:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

elva12
elva12