Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vindstilla




Här sitter
jag nu igen och
undrar hur det kunde bli så här

Det är ju alltid jag som varit starkast, har klivit
över lik, färdats över hav
bara för min egen skull

Men vad är kvar sen, när
man inte har någon att bevisa
Saker &ting för

Jag kan bara hävda mig
inför mig själv


Väntar på någonting och
egentligen är jag nog ganska avtrubbad Men!
Vart är den som kan ta mig med storm, för
en gångs skull
Den
som
Längtar Jag längtar
efter storm


För jag själv har ingen
vind kvar













Fri vers av Jenny E.
Läst 265 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-04 21:21



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Men nu väntar jag på vind igen
Därför står jag vid din grind igen..."
2010-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Jenny E.
Jenny E.