Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kannibal



Jag känner en
ny tid komma

Jag vet inte
vad som händer längre, kons-
ekvenser, gamla referenser och nya
nationsgränser


Jag känner saker som drar i mig och
jag vill nog egentligen
inte jag, jag skriker, river och biter kommer inte loss så jag gifter mig skiljer mig dödar mig åker hem hittar inte dig blir intensiv, expansiv, offensiv, defensiv
Försökte vara exklusiv inte så jävla destruktiv
du vill ha fotbollsliv med jättekliv


En lärare berättade
en gång
att allting kommer gå
bra för mig, jag har världen
under mina fötter



och jag har stora fötter




Men,
jag har inte tillräckligt stort huvud och absolut
inte tillräckligt stort hjärta för att kunna erövra dig igen och igen och igen
jag vaknar äter mackor kollar mail undrar varför varför sover lite, går inte ut och somnar


Jag äter
hjärtan
från unga flickor och
inte vet
sitt eget bästa




Fri vers av Jenny E.
Läst 232 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-11 22:11



Bookmark and Share


  hassanzass
Bra text! Bra flyt och bra ord! ^^ I like!
2010-08-11

  hassanzass
Bra text! Bra flyt och bra ord! ^^ I like!
2010-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Jenny E.
Jenny E.