Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dröm i dur








Jag är skadat gods, utan
lots att följa i
hamn
kommer

aldrig mer somna i
din
famn


jag glömmer hur
jag drömmer i dur
igen,jag


följer dig inte
längre jag


har hittat annat
att irritera mig på.














Fri vers av Jenny E.
Läst 255 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-10 19:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jenny E.
Jenny E.