Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och sen då



Jag har försökt med allt
och det mesta


Orkar inte festa och testa
mera med flera försöker kamouflera
mig

Jag har varit ett ras och vänt nu
har jag bara gått i kras


jag vet att allting löser sig och man glömmer
men jag vill inget hellre än att vakna bredvid dig

med dig är jag oförstörbar i min ensamhet
är jag bara bar









Fri vers av Jenny E.
Läst 216 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-13 14:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jenny E.
Jenny E.