Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värdelös

Det var det jag visste,
jag är värdelös

Nu har jag hört det ifrån en säker källa
Inte med ord, med handling
och det sved, det sved!

Jag visste att jag var värdelös
så varför känner jag mig ännu värre nu?

Det kändes bättre ett tag,
åratal av glädje jämnar inte ens ut detta
komprimerade hat

Du har alltid sagt att jag är bra,
men tydligare sätt att säga nej finns inte

Nu vet jag vad du tycker
du tycker att jag är värdelös
Det accepterar jag




Fri vers av wANTEd
Läst 368 gånger
Publicerad 2010-06-22 12:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

wANTEd