Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hatet stiger

Hatet stiger

Jag vill skada
Jag vill lemlästa
Jag vill halshugga
Jag vill döda

Oj
vad jag hatar
mig själv




Fri vers av wANTEd
Läst 456 gånger
Publicerad 2008-07-17 17:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

wANTEd