Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En förlorare är alltid en förlorare


Vinstlott

Jag drog en vinstlott i livets lotteri

Fru Fortuna log mot mig

Det enda svar hon fick
var en ensam tår

Jag gillar inte att vinna




Fri vers av wANTEd
Läst 346 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-07 00:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

wANTEd