Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Råkade snubbla över ett TV-program... bra boktitel! Förresten är inte jag värd att skriva mina jag med versalt J ens i början av en mening.


Boktitel

jag vill inte dö,
jag vill bara inte leva

En boktitel så exakt
att jag börjar fundera

Varför skrev inte jag
titeln först?




Fri vers av wANTEd
Läst 346 gånger
Publicerad 2009-02-13 01:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

wANTEd