Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blåögd och naiv

Jag kommer in i rummet
och intar position prostitution
Jag slipper stå ensam
så länge ingen vet att jag tillhör nån



Dom kallar mig blåögd och naiv,



jag kallar mig cynisk och labil





Fri vers av Anna Grå
Läst 591 gånger
Publicerad 2005-11-17 09:24



Bookmark and Share


    Ored
Nu har jag läst många gånger och det blir bättre och bättre.
Mångtydigt.
Jag tänker på olika sätt varje gång jag läser.
Bra!
2005-11-24

  Daniel_78 VIP
och jag lutar mig bakåt och njuter till fullo av nenna text
och kliar mig som stucken i skägget
2005-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Anna Grå
Anna Grå