Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kommer du när jag älskar?

jag älskar när du kommer!
och kommer när du älskar!
älskar du när jag kommer?
kommer du när jag älskar?




Fri vers av Adrian Arian
Läst 284 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-06 05:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Adrian Arian
Adrian Arian